Valitsus arutas välisministri ettekannet parlamendile, 13.11.1998

13.11.1998 | 00:00

Uudis
 
 
Valitsus arutas välisministriettekannet parlamendile
 
 

13. novembril 1998
 

Täna hommikul istungit pidanud Vabariigi Valitsus arutas välisministerMälgu poolt 26. novembril Riigikogu ees peetava ettekande teksti ningkiitis selle heaks.

Pärast istungit toimunud kabinetinõupidamisel arutas valitsusriigieelarve projekti kärbete tegemist ning valemit, mille järgiiga ministeerium eelarveprojektis oma kulusid kärbib. Täna õhtulkell 18.00 jätkab valitsus eelarvearutelu.

Valitsus kuulas kabinetinõupidamisel ära informatsiooniRootsi sõltumatu uurimisrühma raportist, mis puudutab Estonialthukkunute ülestoomist. Valitsus leppis kokku, et selles ja muudesametivõimude Estonia katastroofijärgset käitumist puudutavatesküsimustes hakkab Eesti valitsust esindama teede- ja sideministerRaivo Vare. Samal moel on selle valdkonna eest vastutavad ministrid määratudSoomes ja Rootsis.

Valitsus leidis, et Eesti, Soome ja Rootsi vastavad ministrid võiksidomavahel kohtuda ning leidis, et selline kohtumine võiks toimudaka Tallinnas.

Valitsus arutas ka ikalduskahjude osalise hüvitamise metoodikatja kuulas ära informatsiooni Ivangorodi veevõla lahendamisekäigust.
 



 

Valitsuse kommunikatsioonibüroo

-