Kutse eriolukorra keskpäevasele kriisibriifile ministeeriumide ühishoones

29.03.2020 | 20:50

Uudis

Esmaspäeval kell 12.00 toimub ministeeriumide ühishoone pressikonverentside ruumis igapäevane asutusteülene briifing.

Plaani järgi on kohal Terviseameti esindaja, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi majandusarengu asekantsler Viljar Lubi ning Maksu- ja Tolliameti peadirektor Valdur Laid. Teemad on hetkeolukord ja testimine ning ettevõtete riigipoolsed toetusmeetmed. Osalejad ja teemad võivad tulenevalt oludest muutuda viimase hetkeni.

Nakkuse leviku ohu vähendamiseks palume toimetustel kasutada maksimaalselt „Valitsuse uudiste“ YouTube’i kanali videoülekannet ning briifingu ajal küsimuste esitamiseks kommunikatsioonikeskuse pakutavaid digitaalseid kanaleid, mille kohta saab täpsemat infot [email protected].

Briifingu ülekande leiab aadressilt: https://www.youtube.com/user/ValitsuseUudised/live

Üritust kannavad muude kanalite seas üle ETV ja Vikerraadio. Samuti kannab seda üle valitsuse uudiste YouTube’i kanal. Kuna meediakanalite otseülekanne pressikonverentsist algab kell 12, palume kohal olla hiljemalt kell 11.45. Briif on plaanitud kesktma orienteeruvalt pool tundi.

Briifi salvestusfail on pärast üritust kättesaadav siit: https://www.dropbox.com/sh/4hg6ri0iz8lun7b/AACPHu2PGfWSoOYudjtoOlYha?dl=0


Lisainfo: eriolukorraga seotud riigi meediaürituste ja valitsuse kohtumiste esialgne ülevaade 30. märtsil 2020

Kell 12.00 Eriolukorra keskpäevane kriisibriif (ministeeriumide ühishoones). Lisainfo: [email protected].

Kell 15.00 Koroonaviiruse levikuga seotud sündmuste ning rahvatervise ja majanduse probleemide lahendamisega tegeleva valitsuskomisjoni kohtumine (Stenbocki majas). Lisainfo: [email protected].

Kell 16.00 Rahandusministeeriumi kevadise majandusprognoosi virtuaalne pressikonverents. Lisainfo: [email protected].


Meediapäringute teenindamine

Eriolukorra ajal palun saatke valitsuse kommunikatsioonibüroole esitatavad COVID-19 päringud aadressile [email protected] või helistage eraldi infoliinile +372 56 98 24 62. Valdkondlikele päringutele vastavad jätkuvalt ministeeriumide ja ametite, sealhulgas Terviseameti kommunikatsiooniosakonnad.

Valitsuse kommunikatsioonikeskus

-